Mocht ik ooit gaan trouwen

7 0

Trouwen? Nooit van mijn leven!

Sommige herinneringen blijven je altijd bij. Ik weet nog goed dat toen ik een jaar of 12 was een gesprek had met mijn moeder. We zaten aan de eettafel en ik weet niet precies meer waar het hele gesprek over ging maar ik weet nog dat ik zei dat ik geen kinderen wilde en ook nooit van mijn leven zou gaan trouwen. Nou inmiddels ben ik mama van 2 meiden, dus dat stukje van geen kinderen was gewoon waarschijnlijk een leugen lol. Getrouwd ben ik nog steeds niet… Zou ik het graag willen? Uhm, hell yes! Say yes to the dress girl!

Big fat gipsy wedding

Natuurlijk droom ik weleens weg over hoe mijn bruiloft zou zijn, wat voor jurk zou ik dragen… Ik heb een bloedhekel aan jurken maar voor mijn bruiloft maak ik heel graag een uitzondering. Het liefst zou ik een big fat gipsy wedding willen. Een over the top bruiloft! Een big ass wedding dress, waarin ik nog geeneens normaal kan lopen en waarmee vier mensen moeten komen helpen om mij in de limousine te krijgen en eruit natuurlijk. Ik lig nu al in een deuk! Wel een witte jurk, dat dan weer wel. Laten we vooral de bruidsmeisjes niet vergeten, hun jurk is matching met de mijne. De trouwkaartjes moeten glamour zijn net als de dresscode voor het grote feest na de trouwerij waar we los gaan tot in de late uurtjes. Drinks on me, duh!

Oldskool R&B

Maar hey in die kolossale jurk ga ik natuurlijk niet dansen op het feest, nee dan komt de tweede glamourous trouwjurk uit de kast. Kan gewoon! Een wat makkelijkere jurk, en misschien trek ik dan wel gewoon mijn Nike airmaxies eronder aan anders kan ik mijn geweldige dance moves niet showen. Sowieso moet er een DJ komen draaien op het feest met oldskool R&B nummers, want die kan ik allemaal mee blèren.

De taart wordt sowieso huge! En moet in de kleuren wit met goud zijn, veel fondant en marsepein, een heerlijk zachte cakevulling met botercrème of heel veel slagroom. Oja bijpassende cupcakes mogen ook niet ontbreken. Niet alle taart opeten he, want ik wil nog een stukje mee nemen voor onderweg in het vliegtuig. Na afloop van het feest, dumpen we de kids bij hun tante en gaan wij er vandoor naar een zonnig oord voor minstens 2 weken.

En toen werd ik wakker! Ik vind over the top trouwerijen geweldig, maar mocht ik ooit gaan trouwen gaat het vast niet worden als hierboven. Of misschien wel, behalve de jurk dan. Die hoeft van mij niet zo overdreven.

Ben jij getrouwd? Of wil je ooit nog trouwen?

Foto trouwjurk via Shutterstock

7 Comments
 • Els
  februari 1, 2017

  Dromen mag toch :-). Ik wil ook heel graag trouwen ooit :-).
  Els onlangs geplaatst…Foto’s van de maand #33: Januari 2017My Profile

 • marije
  februari 1, 2017

  Heerlijk om te lezen! Lekker over de top en helemaal in je eigen stijl.

  Ik zou gewoon op het strand op een tropisch eiland willen trouwen.

 • Jacqueline
  februari 1, 2017

  Mijn man ging pas op zijn knieën toen we al 10 jaar samen waren. En we hebben er helemaal onze eigen draai aan gegeven. En toch, als ik op dit moment pas zou trouwen, zou ik best wat puntjes kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld mijn trouwjurk, die heb ik zelf gemaakt en inmiddels ben ik er wel iets beter in geworden.
  Jacqueline onlangs geplaatst…6 low budget ideeën voor kinderfeestjesMy Profile

 • rachel
  februari 1, 2017

  haha mijn man wilde never nooit van ze leven trouwen en als die zou trouwen zou hij dat op zijn nikes doen…oke ben nu 13 jaar getrouwd en net voordat we de trouwzaal instapte trok hij zijn nikes uit en deed even zijn nieuwe schoenen aan hahah. Voor mij hoefde het ook niet dat trouwen maar met kids was het toch wel makkelijk 😉 en heb er nog geen minuut spijt van gehad 😀
  rachel onlangs geplaatst…Recept: knoflooksausMy Profile

 • Anne - Simple Thoughts
  februari 1, 2017

  Jaa, ik wil ooit trouwen. Wacht ik zeg ooit. Nu mag ook, maar ik wil toch wel heel graag romantisch gevraagd worden en dat is nog niet gebeurd… Onze speciale dag vieren we dan met een gezellig feest en alle mensen die we liefhebben om ons heen. 😀
  Anne – Simple Thoughts onlangs geplaatst…Tot ziens Januari, hallo februariMy Profile

 • Marieke
  februari 1, 2017

  Hahaha geweldige blog!
  Ik ben getrouwd en wilde altijd een Sissi-jurk, dus kreeg ik een Sissi-jurk. Ok iets minder over the top dan dat Sissi aan had, maar toch. Verder hadden wij ook een dj. Maar als ik het ooit over mag doen (met dezelfde man) dan wordt de bruiloft wel iets anders, maar de jurk mag blijven.
  Marieke onlangs geplaatst…Maandoverzicht: JanuariMy Profile

 • Zoë-Amber
  februari 1, 2017

  Ik sluit me echt 100% volledig bij je aan!

  Nee – ik wil niet, ga niet en zal niet trouwen…
  MAAR ik ben wel verslaafd aan say yes to the dress. Droom over trouwjurken en bezweer het iedereen dat ik er ooit gewoon een ga kopen. Gewoon omdat het kan.

  En dan inderdaad de grootste cupcake prinsessenjurk die ik te pakken kan krijgen!
  Zoë-Amber onlangs geplaatst…File-sofie – VerfrissendMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.