Mijn eerste merkkleding en schoenen

0 1

Mijn eerste merkkleding

Mijn oma nam me vroeger weleens mee naar de stad om te shoppen. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Met het openbaar vervoer én ik had mijn eigen strippenkaart, hoe stoer. En meestal als ik mee mocht dan werd ik ook volop verwend. Een patatje, een ijsje en ik kwam met een volledig nieuwe garderobe thuis. Toen ik wat ouder werd en naar de middelbare school ging nam mijn oma me weer mee. Het was op een druilerige zaterdag dat weet ik ook nog heel goed, want die dag kreeg ik mijn eerste merk spijkerbroek. Mijn eerste merkkleding was een feit. 

Cars jeans

Ik kreeg een cars jeans. Toentertijd erg hip en helemaal in. Ik ben niet merkgericht opgevoed,  dus tot mijn 12de liep ik gewoon, zonder te zeuren bij mijn ouders, rond in merkloze kleding. Dat veranderde heel snel toen ik op de middelbare zat. Ik kreeg mijn eerste Nike schoen en daarna volgden er nog veel meer. En nog steeds loop ik op Nikes, soms koop ik een wat duurdere merkbroek of blouse maar van kleding vind ik het niet zo belangrijk. Maar lopen op goede schoenen vind ik wel belangrijk.

Verwend

Mijn kinderen zijn wat dat betreft wel verwend. Niet dat ze volop in merkkleding lopen maar ze lopen wel op de populaire sportschoenen al vanaf baby en ja ook weleens een merkbroek. En tegenwoordig is Cars nog steeds super hip, onder andere online verkrijgbaar bij Jayno en ook nog eens redelijk betaalbaar. Merkkleding hoeft niet altijd duur te zijn. En mijn oudste dochter heeft een baantje dus veel koopt ze zelf. 

Dragen jouw kinderen merkkleding of schoenen? 

Foto vrouw met shopping bags door Jirapong Manustrong

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.