Keeping up with the bloggers #3

9 0

Weer een week voorbij

Hey partypeople! Er is weer een week voorbij gevlogen… Ik hoop dat jullie een fijne week hebben gehad, zelf heb ik niet veel soeps gedaan. Werken en that’s it. Het weer was er ook niet echt naar, het word tijd dat het zonnetje wat vaker gaat doorbreken zodat we er weer lekker op uit kunnen. Ik merk dat er erg veel mensen de griep hebben en dat deze lang blijft hangen, beterschap! Laten we snel verder gaan met de favorieten van vorige week en daarna met het volgende “keeping up with the bloggers” feestje.

Favorieten

Talk nomz to me – pindarotsjes

Keeping up with the bloggers
Met de paplepel – Valentijnstaart

Keeping up with the bloggers

So mama – 9 x hoe je huishouden beter organiseren

Keeping up with the bloggers

Een minuutje van je tijd

Ben jij klaar voor het volgende blogfeestje? Deelname is super easy en kost maar een minuutje van je tijd. Of je nu beauty, fashion, lifestyle of mamablogger bent, iedereen kan meedoen. Leer je mede bloggers en hun blogs kennen…gezellig!! Hopelijk krijg je meer views en misschien wel nieuwe volgers. Doe gewoon mee! Oh en don’t forget to spread the word, vertel ook je collega bloggers over dit leuke feestje. Hoe meer deelnemers hoe leuker. Deel het op Facebook, Twitter of waar je ook wilt…

Onderstaand de regels voor deelname aan de blog party

• je mag 3 links toevoegen aan de blog party, hoeft niet allemaal tegelijk. Je hebt 5 dagen de tijd
• deel de blog party op social media met de hashtag #blogfeestje
• bezoek minstens 2 blogs van andere deelnemers en laat een leuke reactie achter
• bij deelname geef je automatisch toestemming om gebruik te maken van jouw foto materiaal, mocht jouw post uitgelicht worden dan gebruik ik mogelijk een enkele foto in het overzicht bij de volgende blog party.

Elke week een blogfeestje

Het blogfeestje is elke week open van zaterdag 12.00 uur tot en met woensdag 19.00 uur, tot dan kan jij jouw blog updates toevoegen.

P.S: Klik op de blauwe button waar “add your link” op staat, de rest spreekt voor zich. Mocht je het feestje op twitter delen en je gebruikt de hashtag #blogfeestje dan zie ik dat altijd en kan ik het retweeten.

Foto: Kaboompics.com bewerkt met Phonto.


9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.