Een echt kaartje sturen, doe jij het nog weleens?

4 0

Een echt kaartje sturen

Tegenwoordig worden we opgeslokt door het digitale tijdperk en alles maar dan ook echt alles wordt ons makkelijk gemaakt. Online kleding shoppen, boodschappen bestellen en laten bezorgen, je kunt zelfs online kaartjes versturen. Maar online een kaartje sturen naar iemand zijn mailbox is natuurlijk niet net zo leuk als een echt kaartje sturen. Ook een echt kaartje sturen is ons makkelijk gemaakt. Soms heb je in je drukke leven gewoon geen tijd om even naar de winkel te gaan, een kaart te kopen en deze in de brievenbus te stoppen. Geen paniek! Overal is een oplossing voor want een kaartje online aanschaffen en laten bezorgen bij iemand thuis is ook mogelijk.

Zelfs een fotokaart

Een verjaardagskaart, verhuiskaart, zakelijke kaart, geboortekaart, uitnodigingen noem maar op. Of wat dacht je van een fotokaart? De fotokaart maak je heel simpel zelf. Je kiest een kaart uit, upload een foto, schrijf er een tekst bij en je fotokaart is klaar. Zelfs meerdere foto’s is geen probleem. Een erg leuk idee om oma een persoonlijk kaartje te sturen met de foto van haar kleinkind bijvoorbeeld.

Plan het in

Is er over een tijdje iemand jarig of gaat er iemand trouwen en ben je bang dat je vergeet om een kaartje te sturen? Bestel een kaartje en plan het op de gewenste datum in zodat het kaartje op tijd aankomt. Ik ben zo blij dat ik dit nu weet, een kaartje sturen was nog nooit zo makkelijk!

Telefoontje, appje, Facebook

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog heel zelden een echt kaartje stuur. Meestal ga ik uit van het makkelijke, ik pleeg een telefoontje, ik stuur een appje of een berichtje op Facebook en dat is eigenlijk best jammer. Nu ik weet dat je ook een kaartje sturen kan inplannen ga ik dat toch echt vaker doen. Echte post is zoveel leuker! Het kost bijna niets en met een paar klikken bezorg jij iemand een lach op zijn of haar gezicht.

Stuur jij nog wel eens echte kaartjes?

Foto brievenbus via Shutterstock

Deze blog post is gesponsord.

4 Comments
 • marije
  januari 30, 2017

  Ik vind echte kaartjes sturen en ontvangen super leuk maar moet eerlijk zeggen dat ik het ook wel eens vergeet of toch makkelijker een appje stuur. Wil het dit jaar wel meer proberen te doen.

 • Leonie van Mil
  januari 30, 2017

  Ik stuur echt nooit meer echte kaartjes. Ik deed het nog altijd met kerst. Maar dat heb ik ook dit jaar overgeslagen. De laatste kaartjes die wij gestuurd hebben, zijn geboortekaartjes. Verjaardagskaarten deden we echt al jaren niet meer. Ik vind het ook zo zonde. Uiteindelijk belandt het allemaal in de papierbak.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Mijn zoektocht naar geluk #3My Profile

 • rachel
  januari 30, 2017

  ik deed het eerst wel maar laatste tijd helemaal niet meer, alleen als er een kindje in de famiile jarig is doe ik het wel want blijft voor hun toch het leukste om een kaartje te krijgen
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 29 jan. ’17, just sundayMy Profile

 • Els
  januari 30, 2017

  Ja, ik stuur heel graag kaartjes :-). Ik maakt ze graag zelf. Kaartjes sturen en ontvangen is zo leuk.
  Els onlangs geplaatst…Review: HEMA Haakset DinoMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.