Jurken en rokjes waarin ik mijn dochter graag zou willen zien

6 0

Mijn dochters dragen geen jurken en rokjes

Mijn beide dochters zijn geen meisje-meisjes… Snap je wat ik bedoel? Ze houden wel van genoeg meisjesdingen maar als het TE meisjesachtig word dan rennen ze gillend weg. Bij beiden heb ik het van baby af aan geprobeerd om ze jurken en rokjes te laten dragen, en omdat een baby daar geen benul van heeft wat je ze aantrekt is het mij toen nog wel gelukt. Heel even dan want naarmate ze ouder werden weigerden ze de jurkjes aan te trekken die ik voor ze kocht. Zelfs wanneer ik ze de kans gaf om zelf leuke jurkjes uit te kiezen renden ze nog net niet huilend de winkel uit.

Over mijn oudste van 18 ga ik het verder niet meer hebben, die krijg ik toch niet meer omgepraat. De jongste, 11 jaar… stoere meid waarvan ik afgelopen zomer dacht dat ze eindelijk de smaak te pakken had omdat ze twee jurken kocht die zij zelf had uitgekozen. Eentje heeft ze twee keer gedragen en de ander never ever… En het stond haar zo goed… Zucht!

Misschien omdat ik ook nooit jurken draag

Ik ga haar niet dwingen, wilt ze het niet dragen dan draag je het niet maar je koopt ook voorlopig geen nieuwe jurken meer in een opwelling. Waarschijnlijk voelt ze zich in jurken niet op haar gemak, dat herken ik ook wel van mezelf. Het is just not me. Voor mij is het ook alweer een aantal jaren geleden is dat ik een rokje of jurk droeg. Misschien komt het wel doordat ik ook nooit jurken draag? Maar toch kom ik tijdens het online shoppen vaak erg leuke jurken en rokjes tegen die mijn dochter zo goed zouden staan. Dus dan droom ik maar even weg en beeld ik het mezelf maar in.

Jurken en rokjes waarin ik mijn dochter graag zou willen zien

Ik heb een aantal jurken en rokjes uitgekozen om mee weg te dromen en hopelijk gaat ze nog overstag. Zoniet dan is dat dikke pech voor mama.

Bij Esprit vond ik dit leuke rokje, en de sweater met ster past hier perfect op. Ik denk dat deze outfit het meeste kans zou maken bij haar.

jurken en rokjes

De sweater kost 35,99 en het rokje 39,99.

 

jurken en rokjes

Ook deze jurken zijn geweldig, ik zie haar al helemaal voor me. Het linker jurkje kost 39,99 en het rechter jurkje 55,99. Dit alles shop je bij Esprit.

jurken en rokjes

Vermoedelijk zou ze de sweaterjurk met tekst nog wel aantrekken met een leuke legging, maar de jurk met glitter ruches is voor haar een no go! De sweaterjurk kost 17,99 en de jurk met ruches 15,-. Je shopt ze bij Scapino.

jurken en rokjes

Deze jurkjes vond ik online bij de Hema en wat zijn ze leuk, helaas denkt mijn dochter er nog steeds anders over. Het spijkerjurkje kost 17,- en het grijze jurkje 8,-. Geen geld toch voor zulke leuke jurkjes?

Echt balen dat mijn dochter geen jurken of rokjes wilt dragen, maar ze moet lekker aantrekken waar zij zich het fijnst in voelt. Misschien komt het ooit nog en veranderd ze van gedachten.

Hoe zit dat met jouw dochter? (mits je een dochter hebt) Draagt zij graag jurkjes of loopt ze ook liever in een spijkerbroek?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

6 Comments
 • MamaIssues
  januari 5, 2017

  Ohhhh vooral dat bovenste setje vind ik heel erg leuk!!!

  Mijn dochter is bijna 6 dus ik kan nog best een beetje sturen wat zij aan moet 😛 Maar gelukkig vind zij rokjes ook wel erg leuk wat dat betreft dus wel een echt meisje
  Kan ook zomaar veranderen natuurlijk

 • Anne - Simple Thoughts
  januari 5, 2017

  Je hebt wel stoere jurkjes/rokjes uitgekozen, wie weet wil ze na het zien van dit artikel het wel proberen 😉
  Anne – Simple Thoughts onlangs geplaatst…CREA-CROSS 52 creatieve uitdagingen – nieuwMy Profile

 • Dewi
  januari 5, 2017

  He wat jammer!!! Misschien is het een fase?!? Ergens na de puberteit ofzo? Of misschien moet jij dan jurkjes gaan dragen ? .. hier dragen ze wel jurkjes, alhoewel die van bijna tien wel steeds moeilijker wordt en haar smaak niet mijn smaak is ..?
  Dewi onlangs geplaatst…Fabulous mom: KimMy Profile

 • marije
  januari 6, 2017

  Je hebt wel hele leuke jurkjes gevonden zeg! Die sweatjurk en het eerste setje vind ik super leuk! Wie weet wat ze nog gaat doen als ze dit ziet 😉

 • Marieke
  januari 8, 2017

  Mijn dochter draagt bijna alleen maar jurken en rokjes. Broeken staan haar gewoon niet zo goed. Enige broek die ze draagt is een korte broek en daar zit dan een maillot onder nu.
  Marieke onlangs geplaatst…Due dateMy Profile

 • Roelina
  januari 11, 2017

  Leuke setjes heb je uitgezocht. Ik kan me het wel voorstellen trouwens dat ze geen rokjes aan willen. Zo mama, zo docht? En gelukkig zijn er ook genoeg leuke stoere outfits voor meiden verkrijgbaar, ikzelf vind dat wel wat hebben.
  Roelina onlangs geplaatst…Roelina’s jaaroverzicht 2016 #4My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.