Ik wil zon, zee en strand! De rest skippen we gewoon

8 0

Ik wil zon, zee en strand!

Nu de donkere en natte dagen zo aanhouden, denk ik alleen maar… Spanje vakantie, spanje vakantie… Waarom Spanje? Weet ik veel, want niet overal in Spanje is het warm genoeg om in je bikini op het strand te liggen. Oh weet je Curaçao is ook goed hoor, ik wil gewoon zon op mijn bol voelen. Ik wil zon, zee en strand!

Ik riep het laatst al op Twitter:

Ik ben nu wel klaar hoor met de herfst, de winter skippen we. Rechtstreeks door naar de lente!

Verdorie

Echt waar ik ben klaar met de koude, natte dagen het lijkt verdorie al een eeuwigheid te duren en dan moeten we ook nog koning winter verwelkomen. Mag ik ergens onderduiken waar het erg warm is, gewoon tot het lente is en een graadje of 20, dan kom ik gewoon weer terug? Lekker buiten vertoeven, zonder jas, een ijsje eten, langer licht en ook heel fijn… Blije mensen! Wanteh er lopen toch veel chagrijnen rond deze dagen. Ik hoor je denken ja maar jij klaagt en je bent alles zat dus jij zal ook wel een stuk chagrijn zijn, nee that is not so me! Dan maak ik het alleen maar moeilijker voor mezelf, ik ben eigenlijk nooit chagrijnig. Gelukkig!!

Ik wil zon, zee en strand. Laat mij maar lekker dromen over cocktailtjes, tanlines en ligbedjes! Wanneer het sneeuwt ga ik toch wel sneeuwballen gooien.

Verlang jij ook zo naar zon en warmte?

 

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.