Ik ga mezelf een nieuwe rugzak cadeau geven

By 0 0

Comfortabele Nikes, een spijkerbroek en een toffe rugzak

Age ain’t nothing but a number right? Ik mag dan wel 40 plus zijn maar zo voel ik me nog lang niet. En trouwens ook al ben je over de 50 ook dan kan je er heus nog wel hip en modieus bijlopen als je dat wilt. Ik doel nu wel een beetje op mezelf natuurlijk, ik weet natuurlijk niet hoe jij erover denkt. Comfortabele Nikes, een spijkerbroek en een toffe rugzak is eigenlijk de outfit waarin je me 9 van de 10 keer zult zien wanneer je me tegenkomt.

Van schoudertas naar rugzak

Maar laten we het even hebben over een toffe rugzak. Sinds onze vakantie op Kos in 2016 ben ik van schoudertas overgestapt op een rugtas. Ik wil niet anders meer. Superhandig! Ook voor naar mijn werk, of wanneer je een dagje gaat shoppen. Inmiddels gebruik ik nu al bijna twee jaar dezelfde rugzak en eigenlijk kan hij best nog wel even mee, maar ik wil toch ook wel weer een nieuwe. Vroeger, of beter gezegd heel lang geleden, had ik op de middelbare school een rugzak van Kipling maar ik ben echt verliefd geworden op een Eastpak Rugzak. Uhm nou eigenlijk een paar Eastpak rugzakken.

Kijk je gezellig mee?

Helaas kan ik ze niet allemaal tegelijk kopen, maar ik heb besloten om als eerste de camouflage rugtas te bestellen alleen twijfel ik nog welke kleur.

Wat voor tas gebruik jij het meeste? En welke vind jij dat ik moet kopen?

Foto rugzak via Shutterstock

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.