Het eerste blogfeestje van 2017!

10 0

Het blogfeestje is terug!!

Yihaa! We’re back met ons altijd super gezellige blogfeestje! Ik heb het gemist, jij ook? Nou dan heb ik goed nieuws voor je. Vanaf vandaag kan je weer elke week 3 links toevoegen aan ons feestje. Er gaat alleen wel wat veranderen, dus voordat je meteen helemaal naar beneden scrolt voor de blauwe knop, raad ik je aan om eerst even de post toch echt helemaal te lezen.

Wat gaat er veranderen in het blogfeestje?

Er gaat niets ernstigs veranderen hoor, dus je kan opgelucht adem halen. Doordat er wekelijks bij de oudere blogfeestjes toch wel aardig wat links werden toegevoegd hebben mijn co-hosts en ik het toch wat onderschat met hoeveel werk het is om elke week weer de leukste toegevoegde blog posts uit te lichten. Om elkaar wat werk uit handen te nemen gaan we in plaats van met zijn vieren tegelijk het blogfeestje hosten het om de beurt doen. Dus elke week kan je bij één van ons op het blog terecht om jouw leukste linkjes toe te voegen. Voor de rest werkt het gewoon als de voorgaande edities.

Vandaag is de laatste keer dat we dit feestje met zijn viertjes tegelijk hosten, stiekem ook wel een speciaal blogfeestje vind je niet? Volgende week ben ik als eerste aan de beurt om mijn favorieten tussen alle toegevoegde links uit te kiezen, en kan je dan ook alleen op mijn blog terecht om jouw blog posts toe te voegen. We blijven ook gewoon deelnemende links op Pinterest delen, maar dan wel alleen de berichten die wat toevoegen aan Pinterest. Persoonlijke verhalen en winacties worden niet meer gedeeld, je mag ze natuurlijk altijd wel delen op het blogfeestje.

blogfeestje

Ben je klaar voor het eerste blogfeestje van 2017?

Ja ben je er klaar voor? Gaan we weer verder met het leukste online feestje uit blogland? Kom lekker gezellig meedoen en deel 3 links naar jouw blog posts van de afgelopen weken en wie weet sta jij er volgende week wel bij tussen de favorieten. Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in.

Shout out voor mijn co-hosts!

blogfeestje

Janske is te volgen via… Janske.nl

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

***

blogfeestje

Nicole is te volgen via… Meisje-Eigenwijsje.nl

Facebook | Twitter | Instagram| Bloglovin | Pinterest

***

blogfeestje

Miz flurry is te volgen via… MizFlurry.nl

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

***

Partytime!

 

 

[inlinkz_linkup id=693049 mode=1]

Bewaren

Bewaren

Bewaren

10 Comments
 • Leonie van Mil
  januari 28, 2017

  Ik heb al weer gezellig mee gedaan 🙂
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…PapadagMy Profile

 • Lodi
  januari 28, 2017

  Super leuk dat het blogfeestje er weer is, leuk om andere blogs weer te lezen en te leren kennen.

 • Ilse van Kreanimo
  januari 28, 2017

  Hey, wat leuk, nog eens een blogfeestje.

  Ik was crea-cross van volgende week aan het voorbereiden en ik dacht: eens kijken wat Esmeralda haar blog te vertellen heeft!

  Kom ik meteen op een feestje!

  Fijn dat jullie dit blijven hosten! 🙂

 • Kim
  januari 29, 2017

  Wat leuk dit zeg! ?

 • Jonna@burgertrutjesNL
  januari 29, 2017

  Wat een leuk initiatief, wij feesten gezellig mee
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Ramen lappen als een pro – tips & tricksMy Profile

 • Els
  januari 29, 2017

  Wat leuk! Ik doe weer mee :-). Leuke nieuwe opzet ook!
  Els onlangs geplaatst…Review: HEMA Haakset DinoMy Profile

 • ElsaR
  januari 29, 2017

  Leuk, ik doe voor de eerste keer mee 🙂 leuk om alle blogpost te lezen.

 • Linda Raaijmakers
  januari 29, 2017

  Wat een leuk initiatief is dit zeg. Ik heb nu al een paar leuke blogs gelezen en ik ga zo nog even verder 🙂

 • sara knockaert
  januari 30, 2017

  ik wil ook graag meedoen. Mijn blog is saraschrijftblog.wordpress.com

 • roelina
  januari 30, 2017

  Super gezellig ik doe en lees weer lekker mee!
  roelina onlangs geplaatst…Puzzelen leuke, leerzame tijdsbestedingMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.