Haargroei bevorderen met amandelolie

By 13 2

Af en toe krijg ik de kolder in mijn kop

Ik heb al jaren een heel kort kapsel, de zijkanten en achterkant laat ik millimeteren en bovenop is het ook meestal vrij kort. Maar zo af en toe krijg ik de kolder in mijn kop en wil ik totaal iets anders. Alleen wanneer je erg kort haar hebt dan kan je niet zoveel kanten op, ik ga toch een poging wagen alleen zal het even tijd nodig hebben. Ik wil graag bovenop mijn haar laten groeien zodat ik een mooie lange lok krijg die ik of stijl kan dragen of als ik daar zin in heb mooie krullen in kan draaien. Gelukkig groeit mijn haar vrij snel, maar was toch wel benieuwd naar trucjes om het nog meer te versnellen. Ik ben even op onderzoek uit gegaan en kwam ik een aantal keer uit op amandelolie.

100% pure amandelolie

Vroeger toen ik…ik durf het bijna niet te zeggen…mijn haar nog wel eens permanente, ja i know…verschrikkelijk! Vroeger dus… toen mijn haar vaak droog en beschadigd was door de chemicaliën gebruikte ik ook wekelijks amandelolie om mijn haar weer een boost te geven. Totaal vergeten dat dat zo goed voor je haar is. Wat ik dus niet wist is dat amandelolie ook de haargroei kan bevorderen. Dus ik heb bij Kruidvat een fles Yari 100% pure amandelolie gekocht, kost bijna niets €3,99 en je doet best lang met een fles van 250 ml.

Haar sneller laten groeien amandelolie

Amandelolie is rijk aan vitamines A, B, D & E, vetzuren en mineralen, die er voor zorgen dat je haar sterk en gezond kan groeien. De olie is zeer veelzijdig en je kan het op meerdere manieren gebruiken voor verschillende doeleinden. Ik ga het dus gebruiken om mijn haargroei te bevorderen, i’ll give it a try en ik zie wel wat er gebeurd. Maar er zijn nog meer voordelen van het gebruik van amandelolie. Het vermindert haarverlies, maakt je haar dikker en gezonder en geeft meer glans, het voorkomt huidirritaties en verwijdert roos. Hmm ik ben benieuwd!

Om mijn haargroei te bevorderen ga ik regelmatig de amandelolie op mijn hoofdhuid masseren, zodat het diep kan doordringen in mijn haar en hoofdhuid en het voed van binnenuit. Hopelijk krijgt mijn haar zo de kans om gezond te groeien door de opgenomen voedingsstoffen die in de amandelolie zitten.

Ik ga het proberen en uittesten, ik zal door de tijd een update geven. Gebruik jij weleens amandelolie voor je haar?

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.