Geboortekaartjes makkelijk online bestellen

2 0

All out met geboortekaartjes

Deze 40 plus vrouw heeft al een dochter van 18 en eentje van 11 en nog steeds komt de gedachte weleens in mij op dat het nog wel leuk zou zijn om nog een kindje erbij te hebben. Ik vermoed dat dit een hele normale gedachte is voor een vrouw van mijn leeftijd en ik denk dat deze gedachte of het verlangen nog wel vaak voorbij zal komen. Natuurlijk ben ik niet van plan om zwanger te raken op mijn leeftijd, er zitten toch wel wat risico’s aan en daarnaast past het nu gewoon niet meer in mijn leven. Ik heb een vaste baan en ik kan gaan en staan waar ik wil. Wanneer je een baby’tje hebt is dat toch weer totaal anders. Mocht ik jonger zijn dan zou ik nog wel 1 of 2 kinderen erbij willen hebben en dan zou ik echt all out gaan met de geboortekaartjes. Ik heb dan ook een fijne tip voor je waar jij je geboortekaartjes naar alle tevredenheid kunt bestellen.

Geboortekaartjes ontwerpen

Want zeg eerlijk de geboortekaartjes van nu zijn toch helemaal geweldig?! Je kunt ze online bestellen en er voor kiezen om ze zelf online te ontwerpen, een kant en klaar ontwerp uploaden of je kunt kiezen om standaard ontwerpen op de website te gebruiken. Dit kun je bijvoorbeeld doen op de website van geboortepost.

Uitstekend drukwerk kwaliteit én de laagste prijsgarantie

Bij geboortepost kun je gebruik maken van makkelijke software, ook op je tablet en mobiel. Heb je eenmaal je kaartje ontworpen krijg je een gratis proefdruk om te kijken of het kaartje er precies zo uitziet als jij in gedachte hebt. Je krijgt ook een gratis digitale versie van het geboortekaartje en bevat het kaartje geen verplichte reclame. Ook ben je bij geboortepost verzekerd van uitstekend drukwerk kwaliteit én de laagste prijsgarantie, klanten waarderen hun dan ook met een 9,8! Wat ook fijn is is de minimale oplage van 4 geboortekaartjes, mocht je er niet zoveel nodig hebben. Heb je uiteindelijk de beslissing hebben gemaakt en laat je de kaartjes versturen dan betaal je geen verzendkosten maar alleen de postzegel. Met één druk op de knop zijn al je kaartjes onderweg, natuurlijk na het aanpassen van alle laatste gegevens.

Al ruim voor de geboorte kun je je geboortekaartje online maken. Je bestelt de kaartjes pas als de baby is geboren, en je de laatste gegevens in het kaartje hebt aangepast.

Er zijn verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen en hoe jouw geboortekaartjes er uiteindelijk uit komen te zien. Zelf ben ik helemaal weg van de baby in wonderland kaartjes. Super schattig! De foto van je eigen kindje wordt dan verwerkt in een speelse droomwereld. Onderstaand kaartje is mijn favoriet!

geboortekaartjes

 

 

Ook deze kaartjes zijn erg lief.

geboortekaartjes geboortekaartjes

Heb je liever een stoer, hip of een geboortekaartje met het thema sprookjes dan kan dat natuurlijk ook.

Wat voor soort geboortekaartje heb jij verstuurd?

Deze blog post is gesponsord.

Foto babyslofjes via Shutterstock

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.