10 Facebookgroepen voor het koolhydraatarme eten

Afvallen, gezonder eten, fitter en energieker

Je wilt graag een paar kilo afvallen, gezonder eten, je fitter en energieker voelen en uiteindelijk heb je er voor gekozen om koolhydraatarm te gaan eten. Maar hoe begin je? Toen ik net begon met het koolhydraatarme eten heb ik heel wat moeten lezen maar nog snapte ik er niets van. Dus nog meer lezen en ik maakte veel aantekeningen waarvan ik dacht dat ze belangrijk waren om te onthouden. Het duurde wel even maar uiteindelijk had ik het redelijk door, toch had ik af en toe nog vragen of het wel goed was hoe ik het deed, of ik dit of dat wel of niet mocht eten en nog veel meer vragen waar ik mee bleef zitten.

Voor de koolhydraatarme eter

Ik kwam erachter dat er op Facebook aardig wat groepen bestaan speciaal voor de koolhydraatarme eters. Goedlopende groepen met heel veel leden waar het bijna niet bij te houden is omdat er zoveel in de groepen gepost word. Vragen, recepten, tips, voor en na foto’s, genoeg om wel even zoet te zijn om bij te lezen. Ook uit deze groepen haal ik veel antwoorden op vragen, inspiratie voor het ontbijt, de lunch en het avondeten en genoeg andere handige informatie.

Ben je nieuwsgierig naar de koolhydraatarme eet groepen? Hieronder zie je de groepen waar ik lid van ben.

-Koolhydraatarm dieet met recepten

-Koolhydraatarme agenda, wat eet ik

-Gemotiveerd kha koken

-Koolhydraatarm dieet met weekmenu’s

-Koolhydraatbeperkt levensstijl/dieet

-Koolhydraatarme recepten met Tina

-Koolhydraatarm dieet, op weg naar een gezonde levensstijl

-Koolhydraatarme recepten voor een gezond gewicht

-Anja’s koolhydraatarme recepten

-Oanh’s KHA foodblog

Mocht je interesse hebben in de koolhydraatarme levenswijze dan kan je met deze groepen voorlopig wel vooruit. Binnenkort zal ik een blog wijden aan blogs die schrijven over koolhydraatarm eten.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.