Extreem kortingjagen zou jij het doen?

3 0

Extreme couponing oftewel extreem kortingjagen

Misschien heb je ooit weleens dat programma Extreme Couponing gezien op TLC. Hierin zijn mensen te zien die voor honderden dollars boodschappen doen en soms maar 5 dollar hoeven te betalen. Ik heb ook weleens gezien dat ze niets hoefden te betalen en zelfs nog geld toe kregen. Extreme couponing is extreem kortingjagen en dit doen zij door alle kranten en folders uit te pluizen op kortingsbonnen. Dit is dan ook echt vaak een dagbesteding.

Niet zoveel korting in Nederland

Hier in Nederland hebben we dat niet, je kan wel kortingjagen maar je krijgt hier niet zoveel korting dat het product gratis is. Dan heb je wel natuurlijk weer de 1+1 gratis of de 2+1 gratis aanbiedingen en ook zie je vaak op verpakkingen staan dat je een bepaald percentage van het aankoopbedrag terug kan krijgen. Er zullen vast genoeg mensen zijn die dit doen maar honderden euro’s zul je niet terugkrijgen denk ik.

Cashback sites

Toch valt er heel wat te halen in ons kikkerlandje. Er zijn bijvoorbeeld genoeg websites met kortingscodes maar er zijn ook cashback sites te vinden. Shopkorting.nl is zo’n site. Via deze site krijg je korting bij ontelbaar veel online winkels korting op je aankoop. Je meld je aan, je schaft het product aan wat je wilt kopen voert een kortingscode in en je krijgt de korting later teruggestort op jouw bankrekening.

Gratis producten

Ook heb ik weleens websites voorbij zien komen waar je van allerlei verschillende producten een gratis exemplaar kan aanvragen. Dus ja toch kan het kortingjagen en zelfs gratis producten krijgen hier in Nederland toch ook wel. Alleen niet zo extreem als in Amerika. Hoe kan het in Amerika dan wel? Nou daar kun je de kortingen gewoon combineren en hier in Nederland niet.

Het kortingjagen is niets voor mij. Zou jij het kortingjagen wel zien zitten of zeg je ik kijk wel uit heb wel betere dingen te doen?

Foto coupons via Shutterstock

 

3 Comments
 • Jacqueline
  april 13, 2017

  Mijn dochter kijkt dat programma wel eens. Die mensen hebben er soms een fulltime baan aan om al die coupons te verzamelen en in hoeverre levert het je dan iets op? Ik heb dan liever een leuke baan waardoor ik zonder al teveel na te hoeven denken mijn boodschappen kan doen. 😉
  Alhoewel ik soms wel gevoelig ben voor aanbiedingen, maar echt plannen en verzamelen kost mij teveel tijd en moeite.
  Jacqueline onlangs geplaatst…Salamitechniek: zo werkt het dus (niet)!My Profile

 • marije
  april 14, 2017

  Dat extreme couponning lijkt mij echt super vet maar je hebt er idd een dag taak aan en al dat uitzoekwerk ook nog wat wel en niet kan.

  Maar ik zou wel willen dat er in Nederland meer kortingsbonnen werden gedaan zoals in amerika

 • Armande
  april 23, 2017

  Ik zou dat zeker weten doen, extreme couponing! haha Je moet natuurlijk gestaag bonnen sparen en weten wat je wanneer moet inzetten. Ik zet die 8 pakken wasmiddel etc etc dan wel in de kelder.
  Armande onlangs geplaatst…Wie schrijft, die blijft – waar ben ik dan zo druk mee de hele tijd?My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.