De perfecte selfie, hoe maak je die?

By 0 0

De perfecte selfie

Een selfie is een zelfportret in de vorm van een digitale foto, meestal gemaakt met een smartphone. Waarschijnlijk wist je dat al, maar just in case :). Selfies maken, ik kan er wat van. Meestal maak ik er een stuk of 30 soms wel meer, veel meer…. voordat ik echt tevreden ben met hoe ik erop sta en ik de perfecte selfie heb gemaakt. Mijn gezicht heeft een goede kant en een minder goede kant, je snapt het al de goede kant is dus veel vaker op mijn foto’s te zien.

Hoe maak ik de perfecte selfie?

Meestal wanneer ik net van de kapper kom en mijn haar nog lekker strak en fris in het model zit heb ik vaak zin om wat selfies te maken. Ik zorg dan dat ik op een plek sta waar ik veel daglicht heb zodat mijn gezicht genoeg licht krijgt. Om mijn wallen niet al teveel op te laten vallen hou ik mijn kin iets omhoog zodat de donkere plekken wegvallen. Geloof me dit werkt echt goed, ik heb het ooit eens gelezen in een interview met Kim Kardashian lol. The queen of de perfecte selfie! Sindsdien pas ik dit trucje nog steeds toe. Mijn telefoon hou ik dan ook iets hoger, probeer het maar eens uit en na een tijdje weet je hoe en welke houding het beste voor jou uitpakt voor de perfecte selfie.

Het is eigenlijk echt niet zo moeilijk hoor, alhoewel ik altijd nog steeds wel tig selfies maak voordat ik tevreden ben. Maar ik denk dat de meeste mensen dat wel hebben. Op onderstaande infographic lees je nog meer tips voor het maken van een fabulous selfie. Ik weet zeker dat je er iets aan zult hebben.

 

Ontdek hoe de perfecte selfie te maken

Apps om je perfecte selfie te creëren

Ook al sta ik in verschillende houdingen en probeer ik zoveel mogelijk met daglicht te spelen gebruik ik ook wel regelmatig apps op mijn iPhone om mijn selfie toch nog iets perfecter te krijgen. Het wegwerken van een puistje of een rood plekje op je gezicht. Of de toch nog duidelijke wallen even wegwerken. De app “Facetune” en “Colorstory” zijn al een aantal jaren mijn favorieten en stiekem kan ik niet meer zonder haha. Mocht je nou zoveel selfies maken en ruimte willen vrijmaken op je iPhone dan heb ik wat tips om je geheugen op je schonen.

Hoeveel selfies maak jij voordat je de perfecte selfie eindelijk online durf te plaatsen?

Uitgelichte foto (selfie) via Shutterstock.

Infographic via MyTrendyPhone.

 

Bewaren

Bewaren

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.