Cool bear pers event met ambassadeur Lange Frans

7 0

Cool bear

Afgelopen woensdag 2 november werd ik samen met mijn jongste dochter uitgenodigd voor het Cool bear pers event om samen te genieten van allerlei Cool Bear lekkernijen en te luisteren naar het nieuwe boek voorgelezen door Ambassadeur Lange Frans.

cool bear

Verantwoord genieten

Cool bear, pure en lekkere vruchten limonade made with love voor jong en oud. De producten bevatten geen toegevoegde suikers, aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen. Een bére-lekkere dorstlesser om zelf én samen met je kind verantwoord te genieten.

Cool bear

Alle voordelen op een rijtje:

•Geen kunstmatige zoetstoffen
•Echt fruitsap
•Tandvriendelijk
•Bakken & koken
•Puur Stevia gezoet
•Cool bear is lekker

Cool bear

Heerlijke smaken

De vruchtensiroop is te verkrijgen in de smaken aardbei, cassis appel, citroen limoen en framboos. Ik heb ze geproefd en ze zijn super lekker! Ook zijn er kleine siroop knijpflesjes voor onderweg te krijgen in heerlijke smaken, een pure smaaksensatie goed voor 30 porties. De fruit drink pakjes zijn super handig om mee te geven naar school. Zelf neem ik ze weleens mee naar mijn werk. De producten van Cool bear zijn onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Cool bear

Cool bear en de droommachine

Rapper en ambassadeur Lange Frans was deze woensdagmiddag aanwezig om voor te lezen uit het nieuwe boek. Het boek heet Cool bear en de droommachine, en gaat over een magisch bos waar een droommachine staat die de dromen van kinderen vangt. Cool bear woont hier samen met zijn vrienden Sam en Simone. Als de droommachine een droom vangt dan krijgt Cool bear een appje binnen op zijn mobiel. Samen rennen ze naar de droommachine, dan zien ze op het scherm een droom binnen komen. Zo begint elk nieuw avontuur in het magische nieuwe bos. Om de kinderen te helpen gebruiken deze coole superhelden hun magische krachten.

Cool bear

Cool bear is groot en stoer maar ook een grote knuffelbeer. Hij zorgt ervoor dat iedereen weet dat gezond en sportief zijn geweldig cool is. Zijn vriend Sam is heel sportief en sterk en heeft bijzondere magische krachten waarmee hij iedereen sportief en gezond kan maken. Simone heeft de de magische kracht dat wanneer zij met haar wimpers knippert er magische dingen gebeuren.

Ana Santiago

Ana de oprichtster van Cool bear droomde als klein meisje over het leven en hoe haar toekomst eruit zou zien. Haar drijfveer achter het ontstaan en de passie van Cool bear is kinderen te zien opgroeien in een gezondere wereld. Het Cool bear boek zorgt ervoor dat haar droom uitkomt. Niet door het schrijven ervan maar doordat zij op deze manier andere kinderen kan helpen om in hun dromen te geloven.

Gezellig en knus

Het was een gezellige knusse middag met lekkere verantwoorde hapjes en Cool bear drankjes. Super dat wij erbij mochten zijn!

cool bear

cool bear

cool bear

Mocht je meer informatie willen over Cool bear check dan coolbear.nl hier kan je ook lid worden van de Cool bear buddy club.

Heb jij de Cool Bear limonade al eens geproefd?

 

 

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.