Dierendag verwennerij, Chocolade voor je hond

6 0

4 oktober dierendag

We leven alweer in de maand Oktober, ongelooflijk hoe snel het gaat he? Op 4 oktober is het dierendag en  verwennen we onze allerliefste harige trouwe vriendjes. Eigenlijk doe je dat natuurlijk gewoon elke dag, tenminste wij wel, onze hond Bella is zo verwend en verpest en ze krijgt vaak alles voor elkaar. Het zijn ook net kinderen die beesten en op dierendag verwennen wij haar nog eens extra.

chocolade voor je hond

Chocolade voor je hond

Afgelopen vrijdag liep ik met mijn oudste dochter in Action, ik was op zoek naar attributen die ik kan gebruiken wanneer ik foto’s voor mijn blog ga maken, en mijn dochter dook het pad in met producten voor huisdieren. We kochten nieuwe voederbakjes en een pet treat launcher. Dat is een soort pistool waarin je snoepjes voor de hond doet en die schiet je dan omhoog zodat je hond ze kan vangen. Erg leuk ding trouwens maar onze Bella vind het maar niets, verwend kreng. Ook kochten we iets waar ik nog nooit van gehoord had. Een chocolade reep voor de hond.

chocolade voor je hond

Theobromine

In eerste instantie vond ik het maar een vreemd idee, chocolade voor je hond. Je hoort altijd van die enge verhalen dat honden erg ziek kunnen worden wanneer ze chocolade hebben gegeten. In chocolade zit namelijk het stofje theobromine, mensen kunnen dit stofje zonder problemen snel verwerken, maar jouw trouwe vriend niet en zo worden er giftige stoffen in het lichaam van je hond opgestapeld. Het ligt er natuurlijk wel aan hoeveel chocolade jouw hond per ongeluk heeft gesnoept, maar let toch maar goed op dat ze niets te pakken krijgen.

Veilig alternatief voor echte chocolade

Met deze reep chocolade voor je hond hoef je niet bang te zijn. Het is een veilig alternatief voor echte chocolade en ze hebben er zelfs vitaminen aan toegevoegd. Natuurlijk moet je niet in een keer een hele reep geven maar gewoon de toegestane hoeveelheid van 2 tot 5 blokjes per dag.

De reep chocolade zit in een frisse leuke verpakking en komt van het Engelse bedrijf Rosewood. Rosewood is  gespecialiseerd in echt alles voor jouw huisdier of je nu een vis, hond, kat of vogel hebt ze hebben alles. Denk hierbij aan dierenvoeding, speeltjes, riemen en halsbanden, vachtverzorging en nog veel meer.

Wanneer je de verpakking opent zal je echt verbaasd zijn en zou je zo een hap uit de reep willen nemen want het ziet er echt net zoals een echte chocolade reep uit. Het ruikt trouwens ook precies zo en hou je de chocolade te lang in je hand dan smelt het ook. Super grappig!

chocolade voor je hond

Ook word er op de verpakking duidelijk vermeld welke ingrediënten er in de chocolade zitten en hoeveel je per dag aan je hond mag geven, erg fijn.

chocolade voor je hond

Wij konden niet wachten tot dierendag en hebben Bella meteen de chocolade laten reviewen. En ze heeft het voor de volle 100% goedgekeurd.

Heb jij huisdieren? Verwen jij ze ook extra op dierendag?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

6 Comments
 • Nicole
  oktober 2, 2016

  Oke heel apart. Ik denk dat onze honden gewoon wat extra staafjes krijgen ? Of een nieuw speeltje..
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #22 | Blogevents en meerMy Profile

 • Anita
  oktober 2, 2016

  Vorig jaar kreeg hij een heerlijk groot kussen maar dit jaar wordt het gewoon wat kleins. Die pet treat launcher klinkt wel grappig, jammer dat ze het niet interessant vond.
  Anita onlangs geplaatst…Voordelen van een hond in huisMy Profile

 • Nicole
  oktober 2, 2016

  Haha wat leuk! Dan kunnen we samen chocola eten 😉

 • YuSt
  oktober 2, 2016

  Alleen voor de hond? Damnnnn… Krijg zelf zin in chocolade!
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-it | Borgogna Anna |  | CollistarMy Profile

 • Yvonne
  oktober 2, 2016

  Wel een beetje apart, ik zou er niet speciaal voor naar de winkel gaan. Wel leuk bedacht hoor en het ziet eruit als echt. Mijn hond wordt iedere dag verwend, vandaag kreeg hij trouwens een kluif in het tuincentrum. Dus hoeft hij op dierendag niet nog iets.

 • Anne - Simple Thoughts
  oktober 3, 2016

  Haha ik hou ervan! Candy heeft de reep ook goedgekeurd (ik heb nog niets gevonden wat ze niet lekker vind ?)
  Anne – Simple Thoughts onlangs geplaatst…Groente en fruit voor je hondMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.