Australian gold spraygel

0 0

Toen ik nog weleens onder de zonnebank ging gebruikte ik weleens de Australian Gold zonnebank crémes, fijn spul! Met de Australian Gold zonnebrand crémes was ik nog niet bekend, tot ik er vandaag achter kwam dat Kruidvat een leuke aanbieding heeft. Ik kocht de Australian Gold SFP 15 spray gel met bronzer voor €9,- normaal kost deze €15,95.

Ik ben vanmiddag meteen begonnen met testen, het is natuurlijk erg belangrijk om je huid te beschermen in de hete zon. Dit is nu het perfecte weer met de perfecte temperatuur, het was hier vanmiddag 33 graden! Ik hou er van!
De fles is super handig, de spray dop kan je heel simpel op slot draaien en op de sticker staat een schattige koala met zonnebril afgebeeld. De spray vernevelt precies goed, niet te veel zoals je vaak bij andere zonnebrand sprays hebt. Het smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Ook de geur is niet vervelend, een beetje zoetig waar je meteen een zwembad of strand gevoel van krijgt. Wat ik helemaal fijn vind is dat er een bronzer in de spraygel zit, een licht caramel kleurtje waardoor je huid meteen een mooie gloed krijgt. Zoals op de flacon staat, sunkissed color. Yaaay!
Australian gold spraygel

Op de fles staat dat je de spray 20 minuten voordat je de zon in gaat moet aanbrengen, ik zag dat pas toen ik al in de zon zat en mij dus al had ingesmeerd. Hoe bedoel je ongeduldig?!
Daarna breng je het opnieuw aan na 40 minuten of na het zwemmen of zweten.

Alhoewel ik het steeds maar 10 tot 15 minuten volhield in de zon, het was echt te heet, heb ik toch al een licht kleurtje gekregen. Echt super spul! Ik denk dat ik ook de Australian gold aloë freeze gel spray ga aanschaffen voor na het zonnen.

Ben jij al bekend met Australian gold spraygel?

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.